Ziggo Servicecampagne

Samen aan de slag voor een betere verbinding. We vragen steeds meer van onze internet- en televisie verbinding, daardoor wordt het netwerk binnenshuis steeds meer op de proef gesteld. Kom langs bij één van onze servicepunten in de regio, dan gaan we samen kijken hoe we uw netwerk kunnen verbeteren. Als het nodig is plannen we zelfs een monteur in om direct thuis knelpunten weg te nemen. Alle service die we hier bieden is kosteloos!

Doel

Het verbeteren van specifieke problemen binnenshuis met betrekking tot televisie en internet. Tevreden en loyale klanten die met plezier de diensten van Ziggo gebruiken.

Onze meerwaarde

Omdat we met deze campagne een hele regio tegelijkertijd aanpakken, ligt er bij Roscom Promotie een grote uitdaging om alle vergunningen te regelen. Daar zijn we klaar voor. Verder dragen we zorg voor de gehele operationele organisatie, van bemanning en personele planning tot koffie op locatie.

Ziggo Harmonisatie

2014: Het moederbedrijf van UPC, Liberty Global, gaat Ziggo overnemen. Een grote operatie waarbij de naam Ziggo behouden wordt en UPC als merk in Nederland verdwijnt. De harmonisatie tussen beide netwerken start op 5 januari van dat jaar in het Friese Gorredijk.

Ziggo Roadshow

Sinds enkele jaren zijn we wekelijks door heel Nederland te vinden met de Ziggo Roadshow en mini Roadshow. Tijdens deze roadshows houden we ons bezig met informeren, service bieden en de eventuele verkoop van producten of diensten. Ziggo wil vooral lokaal een persoonlijk gezicht krijgen zodat klanten hen trouw blijven. Om dit persoonlijke gezicht te versterken wordt ons team ook ingezet bij diverse plaatselijke dealers. Tijdens deze instore demo’s kunnen klanten met ‘iemand van Ziggo’ spreken en ontdekken wat de voordelen van Ziggo zijn in hun situatie.