Ziggo Roadshow

Sinds enkele jaren zijn we wekelijks door heel Nederland te vinden met de Ziggo Roadshow en mini Roadshow. Tijdens deze roadshows houden we ons bezig met informeren, service bieden en de eventuele verkoop van producten of diensten. Ziggo wil vooral lokaal een persoonlijk gezicht krijgen zodat klanten hen trouw blijven. Om dit persoonlijke gezicht te versterken wordt ons team ook ingezet bij diverse plaatselijke dealers. Tijdens deze instore demo’s kunnen klanten met ‘iemand van Ziggo’ spreken en ontdekken wat de voordelen van Ziggo zijn in hun situatie.

Doel

Laten zien dat Ziggo eigentijds en innoverend is, maar ook lokale betrokkenheid tonen. Het uiteindelijke doel? Nieuwe en bestaande klanten overtuigen van de voordelen van Ziggo.

Onze meerwaarde

Op basis van locatiebepaling vaststellen welk materieel het meest geschikt is voor die betreffende bestemming. Zo heeft de opdrachtgever nauwelijks ergens meer omkijken naar. Bovendien hebben de verkoopteams zich tot nu toe méér dan bewezen! Niet voor niets draait de Ziggo Roadshow nog steeds..

Ziggo Harmonisatie

2014: Het moederbedrijf van UPC, Liberty Global, gaat Ziggo overnemen. Een grote operatie waarbij de naam Ziggo behouden wordt en UPC als merk in Nederland verdwijnt. De harmonisatie tussen beide netwerken start op 5 januari van dat jaar in het Friese Gorredijk.