Ziggo Retail Lite

Na het afronden van het ‘Harmonisatie’ project, hebben we de regionale aanpak doorgezet in ‘Retail Lite’. Het netwerk is er klaar voor, en we verwelkomen u graag als klant bij Ziggo! Kom langs bij één van onze teams in de regio, dan gaan we in gesprek over uw wensen en doen we een goed aanbod. Uiteraard helpen we ook bestaande klanten die een vraag hebben over de producten of diensten van Ziggo.

Doel

Meer aandacht voor de mogelijkheden van het reeds bestaande netwerk van Ziggo

Onze meerwaarde

Roscom Promotie ontzorgt. We leveren goed opgeleide service- en sales medewerkers, die op sympathieke en integere wijze commerciële gesprekken voeren. Uiteraard zorgen we ook voor de vergunning en dat de koffie klaar staat als u binnen stapt.

Ziggo Harmonisatie

2014: Het moederbedrijf van UPC, Liberty Global, gaat Ziggo overnemen. Een grote operatie waarbij de naam Ziggo behouden wordt en UPC als merk in Nederland verdwijnt. De harmonisatie tussen beide netwerken start op 5 januari van dat jaar in het Friese Gorredijk.

Ziggo Roadshow

Sinds enkele jaren zijn we wekelijks door heel Nederland te vinden met de Ziggo Roadshow en mini Roadshow. Tijdens deze roadshows houden we ons bezig met informeren, service bieden en de eventuele verkoop van producten of diensten. Ziggo wil vooral lokaal een persoonlijk gezicht krijgen zodat klanten hen trouw blijven. Om dit persoonlijke gezicht te versterken wordt ons team ook ingezet bij diverse plaatselijke dealers. Tijdens deze instore demo’s kunnen klanten met ‘iemand van Ziggo’ spreken en ontdekken wat de voordelen van Ziggo zijn in hun situatie.