Ziggo

Meer Ziggo dan je op kan

“Tijd voor een traktatie. Gewoon omdat we blij zijn dat u onze klant bent.” Zo komt onze uitnodiging binnen bij bestaande klanten van Ziggo. De vervolgstap, wanneer klanten de taart komen ophalen bij onze roadshow, is service van de hoogste plank. De taart verbeeldt al het moois wat Ziggo te bieden heeft en daar vertellen we graag over. Ook regelen we dat je thuis meteen zonder problemen alle diensten kunt gebruiken en als het nodig is gaan we zelfs meteen mee om het op te lossen.

Ziggo Sales aan huis

Het Ziggo Sales aan huis team wordt ingezet rondom de Ziggobus. Het team gaat op afspraak langs bij bestaande klanten voor een check op de afgenomen diensten.

Ziggo Harmonisatie

2014: Het moederbedrijf van UPC, Liberty Global, gaat Ziggo overnemen. Een grote operatie waarbij de naam Ziggo behouden wordt en UPC als merk in Nederland verdwijnt. De harmonisatie tussen beide netwerken start op 5 januari van dat jaar in het Friese Gorredijk.

Ziggo Home

De Ziggo Home tour is voor iedereen een totaal nieuwe ervaring. Voor Ziggo zelf, voor ons team, maar ook voor klanten en bezoekers. Het opvallende LED-huisje van Ziggo is nu eenmaal een belevenis op zich. Duizenden belangstellenden komen langs om het opvallende lichtgevende object te bewonderen. Als vanzelfsprekend levert dat veel gesprekken op. En u raadt het al: die gesprekken leiden veelal tot succesvolle verkopen.

Ziggo Retail Lite

Na het afronden van het ‘Harmonisatie’ project, hebben we de regionale aanpak doorgezet in ‘Retail Lite’. Het netwerk is er klaar voor, en we verwelkomen u graag als klant bij Ziggo! Kom langs bij één van onze teams in de regio, dan gaan we in gesprek over uw wensen en doen we een goed aanbod. Uiteraard helpen we ook bestaande klanten die een vraag hebben over de producten of diensten van Ziggo.

Ziggo Servicecampagne

Samen aan de slag voor een betere verbinding. We vragen steeds meer van onze internet- en televisie verbinding, daardoor wordt het netwerk binnenshuis steeds meer op de proef gesteld. Kom langs bij één van onze servicepunten in de regio, dan gaan we samen kijken hoe we uw netwerk kunnen verbeteren. Als het nodig is plannen we zelfs een monteur in om direct thuis knelpunten weg te nemen. Alle service die we hier bieden is kosteloos!

Ziggo Roadshow

Sinds enkele jaren zijn we wekelijks door heel Nederland te vinden met de Ziggo Roadshow en mini Roadshow. Tijdens deze roadshows houden we ons bezig met informeren, service bieden en de eventuele verkoop van producten of diensten. Ziggo wil vooral lokaal een persoonlijk gezicht krijgen zodat klanten hen trouw blijven. Om dit persoonlijke gezicht te versterken wordt ons team ook ingezet bij diverse plaatselijke dealers. Tijdens deze instore demo’s kunnen klanten met ‘iemand van Ziggo’ spreken en ontdekken wat de voordelen van Ziggo zijn in hun situatie.

Ziggo Service aan huis

Het Ziggo service aan huis team wordt ingezet rondom de Ziggo Roadshow. Het team belt aan bij bestaande klanten voor een check op tevredenheid over de diensten. Een perfecte manier om in geselecteerde gebieden de klanttevredenheid te verhogen én klanten te bereiken die zelf niet naar de Roadshow kunnen komen. Waar we problemen tegenkomen zorgen we voor een oplossing, vaak pakken we dat zelf meteen aan en indien nodig plannen we een monteur in. Een persoonlijke helpdesk bij de klant thuis op de bank!