Caiway

Caiway Glasvezel Buitenaf

Caiway is één van de serviceproviders op het nieuw aan te leggen ‘Glasvezel Buitenaf’ netwerk. Het is de mooie ambitie van Glasvezel Buitenaf om ook de buitengebieden mee te nemen in de vraagbundeling. Om daadwerkelijk tot aanleg over te kunnen gaan, dient 50% van de inwoners zich aan te melden. Roscom Promotie gaat in opdracht van Caiway langs bij inwoners die vooraf een afspraak gemaakt hebben, voor persoonlijk advies.

Caiway Sales aan huis

Tijdens het bezoek van de Caiway roadshow vindt u ook ons sales aan huis team in uw stad. We bezoeken u aan huis omdat u misschien zelf niet in de gelegenheid bent naar de roadshow te komen, of ons bericht daarover gemist heeft. We vertellen u over de mogelijkheden die Caiway biedt en helpen u meteen met de inschrijving als u zich wilt aanmelden.

Caiway Roadshow

Gebruikt u nog een stratenboek? Cassettebandjes? Waarschijnlijk niet. Toch wordt in veel huishoudens nog gebruik gemaakt van ADSL of VDSL, terwijl er betrouwbaardere en snellere netwerken beschikbaar zijn. We verwelkomen u graag bij de Caiway roadshow en kunnen u hier meer vertellen over de mogelijkheden die Caiway biedt.