Is Roscom iets voor u?

Excelleren op service?

Bent u benieuwd wat klanten van uw organisatie, producten of diensten vinden? Vraagt u zich af hoe u duurzame en betere verkoopresultaten kunt behalen of bent u op zoek naar grotere naamsbekendheid? Is gewoon goede service verlenen niet voldoende en wilt u hierin excelleren?

Dan is Roscom Promotie uw partner!

Wij helpen u om een sterke relatie met uw bestaande klant op te bouwen en nieuwe klanten te werven. Dat vraagt om persoonlijk klantcontact én om een promotiepartner die uw klant begrijpt. Iemand die weet hoe hij uw klant kan overtuigen en precies aanvoelt wat uw klant nodig heeft. Als er dan ook nog fantastische service verleend wordt, houdt u er niet alleen klanten, maar ook ambassadeurs aan over.

Persoonlijk kennismaken met Roscom Promotie? Bel ons via 038 – 46 71 100 of neem contact op via het contactformulier.

Mogelijkheden

Roscom Promotie biedt tal van mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten aan u te binden. We kijken wat past bij uw huidige campagne of helpen u bij het ontwikkelen van een nieuwe campagne als u deze nog niet heeft. Ons belangrijkste doel? Samen met u aansprekende promotiemiddelen en manieren vinden die perfect aansluiten bij uw bedrijfskarakter en uw doelgroep. Indien gewenst nemen wij zelfs alle promotionele activiteiten uit handen, inclusief planning, voorbereiding, vergunningaanvraag, het werven en opleiden van goed personeel én de rapportage achteraf.