Over ons

Misschien heeft u al eens een bedrijfswagen van ons voorbij zien rijden. Dan is de leus ‘Uw klant spreekt ons aan’ u vast niet ontgaan. Dat is precies de reden waarom we zo sterk zijn in het winnen en binden van klanten. Wij zijn oprecht geïnteresseerd en willen hen het beste advies geven. Onze teams zijn niet alleen een ster in verkopen, maar begrijpen uw product en worden speciaal opgeleid om uw klant te woord te staan. En het leuke is dat onze opvallende promotiemiddelen er ook voor zorgen dat uw klant óns aanspreekt. Wat begint als een blijk van interesse tijdens een van onze roadshows of instore demo’s, vormt uiteindelijk de uitgelezen kans om uw klant verder te enthousiasmeren.

Vacatures

Als Roscommer heb je een leuke uitdagende baan, bij een bedrijf waar een uitstekende werksfeer voorop staat en je zelf grote verantwoordelijkheden krijgt. Bij Roscom creëer je zo je eigen doorgroeimogelijkheden.

Geschiedenis

Van telecomwinkel naar promotiebedrijf. Het lijkt misschien een vreemde overstap. Voor de familie Potjes van Roscom Promotie is het echter heel gewoon. In tien jaar tijd zijn ze uitgegroeid tot een veelzijdig promotiebedrijf dat bekend staat om haar klantgerichte aanpak en krachtige resultaten. Maar hoe verliep deze stapsgewijze transformatie?

Is Roscom iets voor u?

Bent u benieuwd wat klanten van uw organisatie, producten of diensten vinden? Vraagt u zich af hoe u duurzame en betere verkoopresultaten kunt behalen of bent u op zoek naar grotere naamsbekendheid? Is gewoon goede service verlenen niet voldoende en wilt u hierin excelleren?