Promotie Unit

Basisuitvoering, compact en opvallend

Deze mobiele promotie-unit zonder trekkend voertuig is een compacte, frisse en opvallende verschijning. Binnen no-time voorzien we deze mobile brand unit van uw eigen huisstijlkleuren en merkidentiteit. Deze basisuitvoering is het perfecte middel voor agents om klanten en passanten te benaderen. De promotie vindt geheel buiten de unit plaats en er zijn geen sta- of zitplekken aanwezig. Deze basisuitvoering biedt daarentegen de mogelijkheid om presentaties of andere content af te spelen op de gemonteerde led-schermen. Dankzij de compacte bouw kan deze promo trailer ook op kleinere standplaatsen ingezet worden.

De voordelen op een rij:

✓ Eenvoudig aan te passen aan uw huisstijl
✓ Compact en makkelijk plaatsbaar op klein terrein
✓ Voorzien van led-schermen aan de buitenzijde

Ook beschikbaar in XL model

In deze Promotie Unit XL kan de promotie zowel buiten- als binnen de unit plaats vinden. Er zijn ruime mogelijkheden om presentaties en andere content af te spelen op LED schermen aan de binnenzijde. In de unit zijn zitgelegenheden en vaste pc’s aanwezig.

De voordelen op een rij:

✓ Eenvoudig aan te passen aan uw huisstijl
✓ Veel ruimte
✓ Zitgelegenheid in de unit
✓ Vaste PC’s aanwezig
✓ LED schermen aan de binnenzijde

Voorbeeld cases

UPC Promotie Unit

Met de UPC Promotie Unit voorzien van de slogan 'word ook aanhanger van UPC', bezoeken we verschillende markten en braderieën door heel Nederland.