Promotie Bus

Grote aantrekkingskracht

Zeer representatieve promotiebus met grote aantrekkingskracht op de consument dankzij zijn opvallende, klantvriendelijke en nette uitstraling. We voeren het in- en exterieur van deze mobiele brand unit uit in uw huisstijl. De extra lage instap van dit mobiele promotiepunt is een enorm pluspunt ten opzichte van vergelijkbare promotiemiddelen. De zonnecellen op het dak zorgen er op hun beurt voor dat deze unit volledig selfsupporting is. De promotie vindt zowel buiten- als binnen de mobiele brand unit plaats en er is voldoende zitgelegenheid. U kunt tevens presentaties afspelen op het ledscherm. Dit scherm is ook van buitenaf zichtbaar.

De voordelen op een rij:

✓ Opvallende uitstraling
✓ Binnen- en buitenkant in uw huisstijl
✓ Extra lage instap
✓ Self-supporting dankzij zonnecellen op het dak
✓ Vaste PC’s en LED schermen aanwezig
✓ Veel ruimte en zitmogelijkheden

Voorbeeld cases

Essent Comfort+ tour

Essent staat voor comfort en helpt graag met verbeteringen in uw huis. Met deze boodschap hebben Roscom Promotie en Essent de Comfort+ tour opgezet. Uit onderzoek blijkt dat veel mensen met een koopwoning nadenken over het verbeteren van hun woning, maar dat de stap naar actie ondernemen vaak groot is. De Essent Comfort+ tour heeft als doel om mensen te informeren over de mogelijkheden en daardoor deze stap te verkleinen.

Caiway Roadshow

Gebruikt u nog een stratenboek? Cassettebandjes? Waarschijnlijk niet. Toch wordt in veel huishoudens nog gebruik gemaakt van ADSL of VDSL, terwijl er betrouwbaardere en snellere netwerken beschikbaar zijn. We verwelkomen u graag bij de Caiway roadshow en kunnen u hier meer vertellen over de mogelijkheden die Caiway biedt.

Ziggo Retail Lite

Na het afronden van het ‘Harmonisatie’ project, hebben we de regionale aanpak doorgezet in ‘Retail Lite’. Het netwerk is er klaar voor, en we verwelkomen u graag als klant bij Ziggo! Kom langs bij één van onze teams in de regio, dan gaan we in gesprek over uw wensen en doen we een goed aanbod. Uiteraard helpen we ook bestaande klanten die een vraag hebben over de producten of diensten van Ziggo.

Provincie Overijssel

De provincie neemt beslissingen op het niveau tussen Rijk en gemeente. Een belangrijk onderdeel daarvan is de omgevingsvisie. Het is de wens van de provincie om deze visie op lokaal niveau toe te lichten. Voor deze taak is het “O-team” van de provincie getraind, en is een Promotie Bus van Roscom ingezet om op drukke locaties dit beleidsstuk te presenteren.

Canal Digitaal Promotiebus

Canal Digitaal wil zich duidelijker profileren in het landschap van tv-aanbieders. Ons promotieteam, met als uitvalsbasis de Promotiebus, leent zich bij uitstek voor de realisatie daarvan.

Gemeente Lelystad

De gemeente Lelystad wil de afstand tussen bestuur en haar bevolking verkleinen. Het uiteindelijke doel is om burgers kennis te laten maken met diensten als politie en brandweer. Als onderdeel hiervan heeft Roscom Promotie een Promotiebus ingezet om deze publieksvriendelijke campagne te facilitere