Promotie Bike

Groen & milieuvriendelijk

Ter versterking van uw merk of organisatie is een Promo-bike -in combinatie met onze agents- een perfecte keuze. Het is een prachtig middelpunt van uw promotiecampagne, maar ook een blikvanger voor uw klanten en passanten. Het “groene en milieuvriendelijke” karakter van de promo-bike is een associatie die u graag wilt oproepen met uw merk. De promobikes kunnen snel en soepel inspelen op uw lokale behoefte. De doelgroep is makkelijk bereikbaar omdat de fietsen en agents niet gebonden zijn aan één locatie. De Promo-bike kan worden uitgevoerd met on-board Wi-Fi en beeldschermen voor de presentatie van uw promotiefilm.

De voordelen van de Promotie Bike's op een rij:

✓ Een echte blikvanger op straat
✓ Mooie toevoeging aan uw campagne
✓ Niet gebonden aan één locatie
✓ ‘Groene’ uitstraling

Voorbeeld cases

Meer Ziggo dan je op kan

“Tijd voor een traktatie. Gewoon omdat we blij zijn dat u onze klant bent.” Zo komt onze uitnodiging binnen bij bestaande klanten van Ziggo. De vervolgstap, wanneer klanten de taart komen ophalen bij onze roadshow, is service van de hoogste plank. De taart verbeeldt al het moois wat Ziggo te bieden heeft en daar vertellen we graag over. Ook regelen we dat je thuis meteen zonder problemen alle diensten kunt gebruiken en als het nodig is gaan we zelfs meteen mee om het op te lossen.

Essent Instore Demo in de Media Markt

De combinatie van Essent en de Media Markt is logischer dan deze in het eerste opzicht lijkt. Essent levert naast energie ook verschillende oplossingen om energie te besparen in huis. De energiezuinige apparatuur van de Media Markt sluit hier eigenlijk naadloos op aan. Roscom Promotie is ingeschakeld om klanten te helpen de juiste energiezuinige keuzes te maken. Om extra zichtbaarheid te creëren is er een Promotie Bike ingezet.

Greenchoice 100% Zonnestroom

Voor Greenchoice bezoeken we met een Promotie Tent en Promotie Bike’s diverse regio’s in Nederland.

Gemeente Utrecht - Recycleteam aan huis

In navolging van het recycleteam op de vrijmarkt, zijn we met een gerichte boodschap Parkwijk Noord in gegaan. Voor de inwoners van deze Utrechtse wijk komen er wijzigingen aan in de wijze waarop afval verzameld wordt. Aan ons recycleteam de ‘schone taak’ om in persoonlijke gesprekken aan huis, informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden.