Sales aan huis

Sales aan huis team gaat voor succes!

Uw persoonlijke sales-aan-huis team gaat met uw klant in gesprek in de vertrouwde thuisomgeving. Dat doen ze op een laagdrempelige en aangename manier. Ze beschikken over een speciale producttraining en jarenlange ervaring in het verlenen van sales aan huis. In combinatie met een klantvriendelijke houding en sterke focus op uw salesdoelstellingen zorgt dit voor verbluffende eindresultaten. En dat is precies wat u met een sales-aan-huis actie wilt bereiken!

Teams met sterke focus op klantbelang

De ‘aan huis’ teams van Roscom Promotie zijn uniek in hun soort. Waar anderen vaak de nadruk leggen op harde door-to-door sales, blinken de teams van Roscom Promotie uit in hun focus op klantbelang. Onze teams zijn niet alleen zijn opgeleid om verkoopcijfers te halen, maar ook om te zorgen voor trouwe klanten. Klanten die zó tevreden zijn dat ze niet snel voor een ander zullen kiezen.

Een sales aan huis actie zonder gedoe

Een goede sales aan huis actie kost veel tijd en energie. U moet de juiste mensen selecteren, zorgen voor vergunningen, planningen maken en rapportages bijhouden. Grote kans dat u daar helemaal geen tijd voor heeft. Daarom wilt u een sales aan huis team inhuren dat meteen aan de slag kan. Roscom Promotie regelt dit voor u. Wij managen het complete traject van A tot Z. Vanaf de personeelsselectie tot het afleveren van de verwerkte verkoopcijfers.

Nog een keer de voordelen op een rij:

✓ Ons salesteam voelt de wensen van uw klant perfect aan
✓ Ze krijgen een speciale opleiding, aangepast aan úw business
✓ Wij regelen alles, van personeel tot eindrapportage

Voorbeeld cases

Delta Surfen in de polder

Delta is een energie-en telecomprovider in Zeeland. Met het project surfen in de polder wordt het beste internet van Zeeland ook in de Zeeuwse buitengebieden gebracht.

Ziggo Sales aan huis

Het Ziggo Sales aan huis team wordt ingezet rondom de Ziggobus. Het team gaat op afspraak langs bij bestaande klanten voor een check op de afgenomen diensten.

Caiway Glasvezel Buitenaf

Caiway is één van de serviceproviders op het nieuw aan te leggen ‘Glasvezel Buitenaf’ netwerk. Het is de mooie ambitie van Glasvezel Buitenaf om ook de buitengebieden mee te nemen in de vraagbundeling. Om daadwerkelijk tot aanleg over te kunnen gaan, dient 50% van de inwoners zich aan te melden. Roscom Promotie gaat in opdracht van Caiway langs bij inwoners die vooraf een afspraak gemaakt hebben, voor persoonlijk advies.

Caiway Sales aan huis

Tijdens het bezoek van de Caiway roadshow vindt u ook ons sales aan huis team in uw stad. We bezoeken u aan huis omdat u misschien zelf niet in de gelegenheid bent naar de roadshow te komen, of ons bericht daarover gemist heeft. We vertellen u over de mogelijkheden die Caiway biedt en helpen u meteen met de inschrijving als u zich wilt aanmelden.