Roadshow

Een roadshow is dé manier om ook met doelgroepen in contact te komen die u normaliter niet snel bereikt. Daarnaast vormt het een opvallend promotiemiddel in een tijd waarin veel promotieactiviteiten online plaatsvinden. Kiest u voor Roscom, dan bent u verzekerd van een roadshow die uw bedrijf een persoonlijk gezicht geeft en zorgt voor tevreden klanten.

Opvallend middel in tijd van digitalisering

Het organiseren van een roadshow is juist in deze tijd van digitalisering en vergrijzing van enorme waarde voor uw klanten. De glimlach, de uitleg, de handdruk en begripvolle blik zijn lastig te imiteren in een direct mail of via social media. Bovendien is een roadshow de perfecte manier om gebieden te bereiken waar u normaal gesproken nauwelijks zichtbaar bent. Vooral de oudere doelgroepen stellen het erg op prijs dat u hen opzoekt in plaats van andersom. Juist dát maakt de roadshow zeer geschikt voor verkoop- en servicedoeleinden!

Roadshow die tot in de puntjes klopt

Wij vinden dat een roadshow uit veel meer bestaat dan alleen een mooie trailer. Een succesvolle roadshow valt of staat met de juiste organisatie, het juiste team, de juiste aankleding en juiste rapportage. We hoeven u inmiddels niet meer te vertellen waarom u daarvoor bij Roscom Promotie moet zijn. Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact op met Roscom Promotie en boek een roadshow voor uw bedrijf!

Nergens omkijken naar

Voor een succesvolle business roadshow kiest u voor Roscom Promotie. Waarom? Omdat wij meer doen dan alleen een roadshow trailer verhuren of verkoopteam inschakelen. Wij organiseren uw roadshow van A tot Z en zorgen ervoor dat het een daverend succes wordt. U bepaalt de doelstellingen, wij regelen de rest. Van planning, vergunningaanvraag en management tot een sterk verkoopteam en rapportage!

Nog een keer de voordelen op een rij:

✓ Roadshow vormt dé manier om lastig bereikbare doelgroepen te bereiken
✓ Opvallend promotiemiddel in het digitale tijdperk
✓ Alles wordt geregeld; van promoteam tot rapportage.
✓ Unieke merkbeleving
✓ Grootste speler in de markt
✓ 20 jaar ervaring in fieldmarketing
✓ Klanten zoals Ziggo, UPC, Eneco, Essent en Caiway

Check hieronder ons promotieteam, fieldmarketing, sales aan huis, service aan huis en promotiemiddelen zoals promotie unit, promotie bus en onze eigen ontwikkelde LED Experience House

Bel ons direct op: 038-4671100

Voorbeeld cases

Eneco Roadshow

Vanuit de behoefte te werken aan merkbeleving, naamsbekendheid en verkoopaantallen hebben we samen met Eneco de ‘Eneco Roadshow’ gerealiseerd. Door het inzetten van een leuke en slimme klantactie bereiken we wekelijks bezoekersaantallen van ruim 1500 gesproken klanten. Aan het Roscom-team de taak om de wachtrij en winactie goed te managen en de verkoopdoelstellingen te behalen. Het spelelement zorgt ervoor dat bezoekers graag even de tijd nemen om over energie te praten. De voordelen van Eneco; 100% groene stroom, betaalbaar en ‘overstappen is zo gedaan’.

Caiway Roadshow

Gebruikt u nog een stratenboek? Cassettebandjes? Waarschijnlijk niet. Toch wordt in veel huishoudens nog gebruik gemaakt van ADSL of VDSL, terwijl er betrouwbaardere en snellere netwerken beschikbaar zijn. We verwelkomen u graag bij de Caiway roadshow en kunnen u hier meer vertellen over de mogelijkheden die Caiway biedt.

UPC Roadshow

In 2010 is door UPC het plan gelanceerd om lokaal meer zichtbaar te zijn. In veel gebieden neemt de vergrijzing toe, waardoor er een behoefte ontstaat aan individueel en lokaal advies. Met name de gebieden waar veel concurrentie voorkomt zijn voor UPC interessant. Er is daartoe een lijst opgesteld met interessante woonplaatsen, en Roscom Promotie regelt vanaf dat moment alles. Ontzorgen. Van een professioneel salesteam tot het juiste materieel. De vorm van deze Roadshow is een groot succes; niet voor niets is deze effectieve campagne ruim 2,5 jaar lang ingezet.

Ziggo Roadshow

Sinds enkele jaren zijn we wekelijks door heel Nederland te vinden met de Ziggo Roadshow en mini Roadshow. Tijdens deze roadshows houden we ons bezig met informeren, service bieden en de eventuele verkoop van producten of diensten. Ziggo wil vooral lokaal een persoonlijk gezicht krijgen zodat klanten hen trouw blijven. Om dit persoonlijke gezicht te versterken wordt ons team ook ingezet bij diverse plaatselijke dealers. Tijdens deze instore demo’s kunnen klanten met ‘iemand van Ziggo’ spreken en ontdekken wat de voordelen van Ziggo zijn in hun situatie.

Essent Comfort+ tour

Essent staat voor comfort en helpt graag met verbeteringen in uw huis. Met deze boodschap hebben Roscom Promotie en Essent de Comfort+ tour opgezet. Uit onderzoek blijkt dat veel mensen met een koopwoning nadenken over het verbeteren van hun woning, maar dat de stap naar actie ondernemen vaak groot is. De Essent Comfort+ tour heeft als doel om mensen te informeren over de mogelijkheden en daardoor deze stap te verkleinen.