Promotieteam

Roscom Promotie is niet zomaar het zoveelste promotieteam.  Wij gaan nét een stap verder. Dat begint bij een strenge selectie en in-house scholing van ons personeel en eindigt met het verzorgen van complete vergunningaanvragen en rapportages. Met een speciale opleiding en ervaring in het salesvak staan onze teams garant voor een flinke dosis enthousiasme, overtuigingskracht én passie voor sales.

Een promotieteam dat nét even anders werkt

Het inhuren van een promotieteam is de perfecte manier om middels (guerrilla) marketing uw product onder de aandacht te brengen. Dat kan in winkelstraten, tijdens een beurs, een event of op elke andere gewenste locatie waar u uw doelgroep wilt benaderen. In zo’n geval kunt u een aantal jongedames laten flyeren, maar u kunt ook kiezen voor een promotieteam dat het nét even anders aanpakt. Een team dat een kick krijgt van goede cijfers, dat weet hoe ze consumenten kan overtuigen en nóg belangrijker: een team dat uw bedrijf vertegenwoordigt op een manier zoals u dat het liefst ziet!

Wij zijn veel meer dan een promotiebureau

Als u kiest voor een promotieteam van Roscom Promotie krijgt u veel meer dan alleen een goed opgeleid salesteam. U wordt volledig ontzorgd, vanaf de planning tot aan de vergunningaanvraag en rapportage. Bovendien staat uw doelstelling in al onze handelingen centraal. Wat wilt u bereiken en waarom? Vanuit deze vraag gaan onze promotieteams op straat aan de slag. Als u wilt maken we er zelfs een complete roadshow van inclusief versterkende promotiemiddelen. De keus is volledig aan u!

Bekijk ook onze andere diensten en middelen fieldmarketing, roadshow, sales aan huis, service aan huis en promotiemiddelen zoals promotie unit, promotie bus en onze eigen ontwikkelde LED Experience House.

Nog een keer de voordelen op een rij:

✓ Representatieve verkopers met een winnaarsmentaliteit
✓ Een team dat uw bedrijf op een positieve manier vertegenwoordigt
✓ Niet alleen een promoteam, maar complete ontzorging
✓ Unieke merkbeleving
✓ Grootste speler in de markt
✓ 20 jaar ervaring
✓ Klanten zoals Ziggo, UPC, Eneco, Essent en Caiway

Bel ons direct op: 038-4671100

Of stuur ons een bericht

Voorbeeld cases

BEN campagne 'Hé ananas'

BEN is een telecomprovider die mobiele telefonie aanbiedt. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid is de ananas-campagne bedacht. Om deze te realiseren is Roscom Promotie ingeschakeld.

Gemeente Kampen ‘beter benutten’

Gemeente Utrecht - Recycleteam Vrijmarkt

Afval op de Utrechtse Vrijmarkt op Koningsdag… Het achterlaten van onverkochte spullen is in de binnenstad op de Vrijmarkt een probleem. Om het voor de verkopers aantrekkelijk te maken de onverkochte spullen in te leveren, is door medewerkers van Roscom Promotie het Omkleed uitgedeeld. Het Omkleed gebruik je eerst als verkoop-kleed en daarna als vuilniszak voor je afval.

Gemeente Utrecht - Recycleteam aan huis

In navolging van het recycleteam op de vrijmarkt, zijn we met een gerichte boodschap Parkwijk Noord in gegaan. Voor de inwoners van deze Utrechtse wijk komen er wijzigingen aan in de wijze waarop afval verzameld wordt. Aan ons recycleteam de ‘schone taak’ om in persoonlijke gesprekken aan huis, informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden.