Fieldmarketing: unieke merkbeleving

In field marketing ligt de focus steeds vaker op het creëren van beleving. Het gaat om ‘excitement’; mensen iets unieks laten beleven en vooral vernieuwend zijn. Uw doelgroep een unieke merkbeleving laten ervaren! Bent u dus op zoek naar fieldmarketing dan bent u bij ROSCOM aan het juiste adres.  Wij hebben al 20 jaar ervaring in field marketing en klanten als Ziggo, Caiway, Essent, UPC en Eneco gingen u al voor.

De kracht van ROSCOM fieldmarketing

Wij zijn oprecht geïnteresseerd en willen hen het beste advies geven. Onze teams zijn niet alleen een ster in verkopen, maar begrijpen uw product en worden speciaal opgeleid om uw klant te woord te staan. Wij begrijpen uw klant en weten hoe wij u klant te woord moeten staan en de juiste boodschap moeten verkondigen.

✓ Unieke merkbeleving
✓ Grootste speler in de markt
✓ 20 jaar ervaring in fieldmarketing
✓ Klanten zoals Ziggo, UPC, Eneco, Essent en Caiway

Check hieronder ons promotieteam, roadshow, sales aan huis, service aan huis en promotiemiddelen zoals promotie unit, promotie bus en onze eigen ontwikkelde LED Experience House

Bel ons direct op: 038-4671100

Ik wil meer weten over fieldmarketing

Overzicht met fieldmarketing mogelijkheden

Promotieteam

Ons promotieteam bestaat uit echte salestoppers die uw klant weten te enthousiasmeren. Representatief én klantvriendelijk, zonder te pushen.

Roadshow

Onze roadshows geven uw bedrijf een persoonlijk gezicht. Ze dragen bij aan meer verkopen én zorgen voor tevreden klanten dankzij uitstekende service op locatie.

Sales aan huis

Uw persoonlijke sales-aan-huis team gaat met uw klant in gesprek in de vertrouwde thuisomgeving. Dat doen ze op een laagdrempelige en aangename manier. Ze beschikken over een speciale producttraining en jarenlange ervaring in het verlenen van sales aan huis. In combinatie met een klantvriendelijke houding en sterke focus op uw salesdoelstellingen zorgt dit voor verbluffende eindresultaten. En dat is precies wat u met een sales-aan-huis actie wilt bereiken!

Service aan huis

Wij bieden uw klant hulp en ondersteuning aan huis. Deze ongekende focus op service zorgt voor tevreden klanten die loyaal zijn aan uw bedrijf en merk.

Instore Demo

Wij verzorgen een instore demo met vakkundig opgeleid personeel met een echte salesmind. Zo worden bezoekers aangezet tot kopen én creëert u klantenbinding.

Promotie Unit

Deze mobiele promotie-unit zonder trekkend voertuig is een compacte, frisse en opvallende verschijning. Binnen no-time voorzien we deze unit van uw eigen huisstijlkleuren en merkidentiteit. Deze basisuitvoering is het perfecte middel voor agents om klanten en passanten te benaderen. De promotie vindt geheel buiten de unit plaats en er zijn geen sta- of zitplekken aanwezig. Deze basisuitvoering biedt daarentegen de mogelijkheid om presentaties of andere content af te spelen op de gemonteerde led-schermen. Dankzij de compacte bouw kan deze promotie unit ook op kleinere standplaatsen ingezet worden.

Promotie Tent

Representatieve harmonicatent met een open en laagdrempelige uitstraling op de consument, uitgevoerd in uw huisstijl. Een flexibel promotiemiddel waarmee U op exact die locatie kunt komen waar uw promotie het best tot z’n recht komt.

Promotie Bus

Zeer representatieve promotiebus met grote aantrekkingskracht op de consument dankzij zijn opvallende, klantvriendelijke en nette uitstraling. We voeren het in- en exterieur van deze promotiebus uit in uw huisstijl. De extra lage instap is een enorm pluspunt ten opzichte van vergelijkbare promotiemiddelen. De zonnecellen op het dak zorgen er op hun beurt voor dat deze unit volledig selfsupporting is. De promotie vindt zowel buiten- als binnen in de bus plaats en er is voldoende zitgelegenheid. U kunt tevens presentaties afspelen op het ledscherm. Dit scherm is ook van buitenaf zichtbaar.

Promotie Trailer

Deze fraai vormgegeven, opvallende en imposante verschijning wordt volledig uitgevoerd in de door u gewenste stijl. De letterlijke en figuurlijke lage drempel vormt een belangrijk pluspunt van deze promotie trailer. Dankzij het wauw-effect kunt u rekenen op veel traffic. De trailer is niet alleen uw promotiepunt of uitvalsbasis voor klantenservice, maar zorgt ook voor extra bereik dankzij mond-tot-mond reclame. De promotie door onze agents vindt zowel buiten- als binnen plaats en er zijn voldoende zitplaatsen aanwezig. In de trailer kunt u presentaties afspelen op het ledscherm, deze is ook zichtbaar van buitenaf. De trailer is tevens voorzien van een ruime magazijnruimte en een klein keukenblok. Het trekkende voertuig biedt tijdens het rijden plaats aan 5 personen.

Experience House

Een extreem opvallend, fraai vormgegeven huis met aan de buitenzijde 4 megagrote LED wanden. Het Experience house biedt een dak boven ieders hoofd en zorgt voor enorme interesse van omstanders dankzij de bewegende beelden op de grote ledwanden. De basale huis-vorm spreekt tot ieders verbeelding en maakt het Experience house tot een echte ‘mensen-magneet’. Dankzij het unieke karakter wordt dit eigenzinnige huis al snel het onderwerp van gesprek; thuis of op het werk. Dat maakt het niet alleen een sterk middel voor promotie of klantenservice, maar ook voor het creëren van extra mond-tot-mond reclame. Dankzij de enorme aantrekkingskracht is het voor medewerkers een genot om erin te werken. De promotie vindt zowel buiten- als binnen het Experience house plaats en er zijn ruime zitmogelijkheden aanwezig. De mogelijkheden om presentaties en andere content op de 4 LED wanden af te spelen zijn verbluffend.

Promotie Bike

Ter versterking van uw merk of organisatie is een Promotie bike -in combinatie met onze agents- een perfecte keuze. Het is een prachtig middelpunt van uw promotiecampagne, maar ook een blikvanger voor uw klanten en passanten. Het “groene en milieuvriendelijke” karakter van de Promotie bike is een associatie die u graag wilt oproepen met uw merk. Ze kunnen snel en soepel inspelen op uw lokale behoefte. De doelgroep is makkelijk bereikbaar omdat de fietsen en agents niet gebonden zijn aan één locatie. De Promotie bike kan worden uitgevoerd met on-board Wi-Fi en beeldschermen voor de presentatie van uw promotiefilm.