Callcenter

Vanuit ons callcenter realiseren we sales, leads en huisbezoeken. De getrainde medewerkers weten kwalitatieve afspraken in te plannen bij nieuwe- én bestaande klanten.

Callcenter met persoonlijke klantbenadering

Bij telefonisch klantcontact is de juiste ‘toon’ van groot belang. Dat verschil maken wij. Een sublieme eerste indruk gevolgd door het communiceren van de juiste informatie. Afgestemd op de klantbehoefte. Geen overload aan informatie, maar luisteren, goed luisteren. De klant of prospect staat centraal.

Ontzorgen

Binnen de Roscom filosofie staat ‘initiatief nemen’ hoog aangeschreven. Iedereen, van Callcenter-medewerker tot het management, heeft hetzelfde doel voor ogen: klanttevredenheid. Dat drukt zich uit in de integrale marketing- en sales benadering. De Roscom Academy voorziet in trainingen om de communicatieve kwaliteiten op niveau te houden. Wij regelen het van A-tot-Z voor u.

Wat U niet verwacht

Het warme familiegevoel binnen Roscom Promotie zorgt voor enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Wij weten hoe het voelt, om op een afspraak echt welkom te zijn, en hoe je dat kunt bereiken. Desgewenst realiseren we ook zelf de bezoeken bij de klant thuis.

Nog één keer de voordelen op een rij

✓ Een callcenter met een hart voor klantbenadering
✓ Getrainde medewerkers op communicatief hoog niveau
✓ Callcenter-agents die weten hoe het is om ook de follow-up te doen

Cases waarvoor ons belteam actief is geweest:

Caiway Glasvezel Buitenaf

Caiway is één van de serviceproviders op het nieuw aan te leggen ‘Glasvezel Buitenaf’ netwerk. Het is de mooie ambitie van Glasvezel Buitenaf om ook de buitengebieden mee te nemen in de vraagbundeling. Om daadwerkelijk tot aanleg over te kunnen gaan, dient 50% van de inwoners zich aan te melden. Roscom Promotie gaat in opdracht van Caiway langs bij inwoners die vooraf een afspraak gemaakt hebben, voor persoonlijk advies.

Ziggo Sales aan huis

Het Ziggo Sales aan huis team wordt ingezet rondom de Ziggobus. Het team gaat op afspraak langs bij bestaande klanten voor een check op de afgenomen diensten.

Delta Surfen in de polder

Delta is een energie-en telecomprovider in Zeeland. Met het project surfen in de polder wordt het beste internet van Zeeland ook in de Zeeuwse buitengebieden gebracht.