Diensten

Bij Roscom Promotie zijn we trots op onze uiteenlopende promotionele diensten. Samen met u zoeken we naar een aanpak die past bij uw communicatiedoel, uw klanten en uw bedrijfskarakter. Indien gewenst nemen wij zelfs alle promotionele activiteiten uit handen, inclusief planning, voorbereiding, vergunningaanvraag, het werven en opleiden van goed personeel én de rapportage achteraf.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk dan bij één van onderstaande diensten voor meer informatie.

Roadshow

Onze roadshows geven uw bedrijf een persoonlijk gezicht. Ze dragen bij aan meer verkopen én zorgen voor tevreden klanten dankzij uitstekende service op locatie.

Service aan huis

Wij bieden uw klant hulp en ondersteuning aan huis. Deze ongekende focus op service zorgt voor tevreden klanten die loyaal zijn aan uw bedrijf en merk.

Sales aan huis

Uw persoonlijke sales-aan-huis team gaat met uw klant in gesprek in de vertrouwde thuisomgeving. Dat doen ze op een laagdrempelige en aangename manier. Ze beschikken over een speciale producttraining en jarenlange ervaring in het verlenen van sales aan huis. In combinatie met een klantvriendelijke houding en sterke focus op uw salesdoelstellingen zorgt dit voor verbluffende eindresultaten. En dat is precies wat u met een sales-aan-huis actie wilt bereiken!

Promotieteam

Ons promotieteam bestaat uit echte salestoppers die uw klant weten te enthousiasmeren. Representatief én klantvriendelijk, zonder te pushen.

Instore Demo

Wij verzorgen een instore demo met vakkundig opgeleid personeel met een echte salesmind. Zo worden bezoekers aangezet tot kopen én creëert u klantenbinding.

Fieldmarketing: unieke merkbeleving

U bent dus op zoek naar fieldmarketing. Dat komt helemaal goed uit, want ROSCOM heeft 20 jaar ervaring in field marketing en klanten als Ziggo, Caiway, Essent en Eneco gingen u al voor.