Mogelijkheden

Roscom Promotie biedt tal van mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten aan u te binden. We kijken wat past bij uw huidige campagne of helpen u bij het ontwikkelen van een nieuwe campagne als u deze nog niet heeft. Ons belangrijkste doel? Samen met u aansprekende promotiemiddelen en manieren vinden die perfect aansluiten bij uw bedrijfskarakter en uw doelgroep. Indien gewenst nemen wij zelfs alle promotionele activiteiten uit handen, inclusief planning, voorbereiding, vergunningaanvraag, het werven en opleiden van goed personeel én de rapportage achteraf.

Diensten

Bij Roscom Promotie zijn we trots op onze uiteenlopende promotionele diensten. Samen met u zoeken we naar een aanpak die past bij uw communicatiedoel, uw klanten en uw bedrijfskarakter. Indien gewenst nemen wij zelfs alle promotionele activiteiten uit handen, inclusief planning, voorbereiding, vergunningaanvraag, het werven en opleiden van goed personeel én de rapportage achteraf. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk dan bij één van onderstaande diensten voor meer informatie.

Middelen

U wilt een onuitwisbare indruk achterlaten bij uw (potentiële) klanten. Dat lukt alleen met verrassende promotiemiddelen die speciaal zijn ingericht voor sales- en promotiedoeleinden. Door de jaren heen hebben wij een arsenaal aan promotiemiddelen verzameld waarmee u op een opvallende manier contact kunt maken met uw lokale klanten.

Promotie op Maat

Fieldmarketing is pas écht effectief als het opvalt. Met promotie op maat weet u zeker dat u een uniek concept heeft waar uw (potentiële) klanten niet omheen kunnen!